Suna scoala de soferi

CURSURI TEORETICE

Scoala de soferi AMI

SCOALA AMI ITI PUNE LA DISPOZITIE CURSURI TEORETICE DE LEGISLATIE, PRIM AJUTOR, MECANICA SI ECHIPAMENTE.

Cursurile teoretice organizate de scoala AMI sunt menite sa te ajute sa intelegi tot ce ai nevoie sa stii pentru a fi un conducator responsabil. Toate aspectele legislative ale codului rutier in vigoare iti vor fi explicate logic si iti va fi clarificata orice nelamurire legata de chestionarele pentru examenul teoretic.

La cursurile de PRIM AJUTOR vei invata de la invitatii nostri paramedici profesionisti - voluntari ai Fundatiei pentru SMURD, ce trebuie sa faci si ce NU ai voie sa faci in cazul unui accident rutier. Fie ca esti implicat sau doar martor, poti salva o viata dupa ce inveti procedurile de baza.

Informatiile primite la cursurile de MECANICA te vor ajuta sa intelegi mai bine modul de functionare al vehicolului condus. Astfel, il vei putea intretine fara probleme, indiferent ca este vorba de masina sau motocicleta. Pentru a intelege cat mai bine, cursurile de mecanica la Scoala moto AMI se tin direct in service. Service Moto Mania, chiar in poligon Electronicii.

La cursurile de VIRAJE vei invata despre tehnicile de abordare a virajelor. Bogdan Buleandra este trainer de motociclism viteza si editor al revistei internationale DriveMag Riders. Bogdan a castigat in 2016 titlul de Campion National la RoSBK (Romanian Superbike Championship) si Locul 3 la Campionatul Est European de motociclism viteza. El iti va preda tehnicile corecte de abordare a virajelor si iti va explica modalitatile eficiente de franare.

Cursurile de LEGISLATIE RUTIERA sunt aplicate pe situatii MOTO pentru a intelege mai bine comportamentul motocicletelor pe sosea in functie de drumurile parcurse si intersectiile intalnite.

La cursurile de ECHIPAMENTE vei invata cum sa iti alegi corect echipamentul de protectie si de ce este acesta atat de important. Iti vor fi prezentate echipamente de protectie moto de la cele mai simple pana la cele mai performante, inclusiv veste cu airbag (pe care le vei folosi si la sedintele de pregatire in trafic).

Programotor online cursuri

  1. Programator online disponibil in varianta desktop si mobil
  2. Programare cursuri pe o perioada de 14 zile
  3. Legislatia explicata - curs pe care il poti descarca PDF
  4. Informatii utile alese de instructori pentru tine
  5. Mediu de invatare chestionare DRPCIV cu raspunsuri si explicatii
  6. + Intrebari formulate special de instructorii tai
  7. Simulare de examen teoretic DRPCIV

Detalii înscriere Scoala AMI

Detalii scoala auto

Detalii scoala moto

Cuvinte relevante: scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala soferi bucuresti, scoala soferi ami, cursuri teoretice scoala soferi, curs prim ajutor, primul ajutor, smurd, curs mecanica, curs echipament moto.

Esti gata de Pornire?

Inscrie-te la scoala de soferi AMI si descopera puterea de a fi liber.