Suna scoala de soferi

Descriere Cursuri categoria B

Cursuri Auto

Reduceri generale

Reducere 10% grupuri intre 3 si 5 persoane
Reducere 15% grupuri de peste 5 persoane

*PRET = 2100 lei
*Plata se poate face cash la secretariat sau prin virament bancar
TAXA Examen = 250 lei
SEDINTE: 15 sedinte a cate 2 ore didactice
BONUS: Sedinta de antrenament inainte de examen
Posibilitatea de a plati in rate

Programul il vei stabili impreuna cu noi, iar locurile de intalnire vor fi in zonele de examen
30 ore didactice* de practica

*Ora didactica are 50 de minute.
Atentie: intarzierile la curs nu se reporteaza.

Varsta minima inscriere: 18 ani fara trei luni
*atat examenul teoretic, cat si cel practic, pot fi sustinute dupa implinirea varstei de 18 ani

Vei exersa conducerea in trafic pe timp de zi si pe timp de noapte, atat in zone cu flux de trafic divers, cat si in zonele de examen.  La sfarsitul scolarizarii vei stapani toate manevrele necesare pentru a conduce in siguranta.

Primul pas va fi cunoasterea comenzilor masinii, verificarile de baza si normele de siguranta. Apoi vei exersa porniri si opriri, schimbari de viteze si de directie. Te vei acomoda cu situatiile de trafic si vei reusi sa conduci masina regulamentar si in siguranta.

Manevre ca intoarcerea, parcarea laterala si gararea sau plecarea din rampa ti se vor parea simple si le vei executa cu usurinta atat la examenul auto, cat si cand vei conduce zi de zi.

Noi, instructorii tai, iti vom fi alaturi pas cu pas. Iti vom arata cum sa conduci masina cu placere si in siguranta, te vom ajuta sa iti alegi masina potrivita si perfectionarea va continua si dupa ce vei promova examenul auto.

Vom face si simulari de examen practic. Simularile vor fi riguroase si vor crea conditiile celor mai dificile examene, atat pentru a te obisnui cu situatii complicate de trafic, cat si pentru a te acomoda cu stresul unui examen.

La final, examenul practic ti se va parea o formalitate, iar manevrele de executat vor fi extrem de simple pentru tine.

Examenul teoretic pentru categoria B presupune rezolvarea corecta a minim 22 intrebari din 26.

Examenul practic pentru categoria B presupune verificarea in trafic. Examinatorul va fi in masina in dreapta ta si iti va da comenzile, iar un martor va sta pe bancheta din spate.

Legislativ

Categoria B inseamna:

  • 1. autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului, nu este mai mare de 8;
  • 2. ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg;
  • 3. ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, dar are mai mult de 3500kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule.
  • 4. Triciclurile cu motor avand o putere de peste 15 kW pot fi conduse si de catre detinatorii permiselor de conducere categoria B, cu conditia ca acestia sa aiba varsta de 21 de ani impliniti.

Scoala AMI iti asigura

  • Autovehicule performante
  • Instructaj specializat
  • Program flexibil

Cadouri

  • Ghidul Soferului Incepator
  • Curs Legislatie Explicata (PDF)
  • Chestionare DRPCIV cu raspunsuri explicate

Cuvinte relevante: scoala auto, scoala auto bucuresti, scoala soferi bucuresti, scoala auto bucuresti ami, scoala ami, reducere scoala soferi, scoala de soferi, reducere scoala auto.

Esti gata de Pornire?

Inscrie-te la scoala de soferi AMI si descopera puterea de a fi liber.